Bel: 0858889357!
Buitenstucwerk
Zorg dat het buitenwerk van uw huis er weer als nieuw uitziet en vraag Schilstra Stucadoorsbedrijf voor stucwerk. Weinig onderhoud en extra isolatie.

Hoogwaardig buitenstucwerk van Schilstra Stucadoorsbedrijf

Schilstra Stucadoorsbedrijf is dé specialist wanneer het om buitenstucwerk in Lollum of de rest van Friesland gaat. We brengen de laag te allen tijde zorgvuldig aan en zorgen voor een fraaie afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we bekend met uiteenlopende mogelijkheden en technieken.

Stukadoorswerk voor gevels en buitenwanden

Buitenstucwerk op buitenwanden en gevels ziet u vooral in Zuid-Europa. Steeds meer Nederlanders kiezen nu echter ook voor stukadoorswerk voor buiten. Niet alleen omdat het gewoon prachtig is, maar tevens vanwege schadeherstel of isolatie. Met het werk krijgen de gevels en buitenmuren een heel andere uitstraling. Uw huis oogt weer fris, robuust, strak en netjes. Door het aanbrengen van gestuukte zuilen en/of ornamenten kunt u uw woning een klassieke, landelijke of moderne uitstraling geven. Het voordeel van stucwerk buiten is dat het mooi blijft. Gepleisterde gevels zijn namelijk eenvoudiger te reinigen dan baksteen. Kiest u ervoor stukadoorswerk te combineren met gevelisolatie? Dan zorgt u ervoor dat uw woning niet alleen mooier wordt, u verdient eveneens de gemaakte kosten terug door een lagere energierekening.

Diverse mogelijkheden

Afhankelijk van het steensoort brengen we eerst een raaplaag aan. Indien deze voldoende gedroogd is, kunnen we de gevel afwerken met sierpleister- of schuurwerk. Het stucwerk aan de buitengevel kunnen we evengoed in verschillende kleuren leveren. Uiteraard gaan we te werk met materialen van een uiterst hoogwaardige kwaliteit en realiseren we een prachtige afwerking van de oppervlakken. Desgewenst brengen we een speciale afwerklaag aan om het oppervlak weersbestendig te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het buitenstucwerk aan uw woning bij Schilstra Stucadoorsbedrijf uit Lollum. Bel naar 085-8889357 of vul het contactformulier in. Wij staan u ook graag te woord wanneer u vragen heeft of advies wenst.